Popping noise after decat - Yamaha R1 Forum: YZF-R1 Forums
09-14 R1 Mechanical Help Mechanical and Critical Issues for the 09-14 R1

 
LinkBack Thread Tools
Old 05-24-2019, 05:02 AM Thread Starter
Just made this great wheelie.. did you see it?!
 
John West's Avatar
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 50
Popping noise after decat

Hi everyone

I can some popping (rarely though) after the decat

Does smog plates remove that problem ?

Also if I put a decat and PCV (no auto tune) does my R1 need to remove the 02 sensor ?

thanks
John West is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
 

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Yamaha R1 Forum: YZF-R1 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Thread Tools



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
07 R1 chain popping noise jelizondo_20 07-08 R1 Mechanical Help 12 10-17-2012 05:02 PM
Help... Popping Noise czarredd 00-01 R1 Mechanical Help 4 01-30-2012 05:57 PM
Bunch of Windows popping up after posting? Tate The Computer Guru Section 23 03-12-2003 10:42 PM
Damper popping noise Feeder General Motorcycle Discussions 2 08-05-2002 10:25 PM
Popping noise during deceleration Christopher Mechanical / Help 1 01-02-2002 05:01 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome