Yamaha R1 Forum: YZF-R1 Forums banner
1 - 1 of 1 Posts

· Thread killer...
Joined
·
2,551 Posts
Discussion Starter · #1 ·
THURSDAY, APRIL 9, 2015
13:00-13:45 45 min. Superbike - Free Practice 1
14:00-14:45 45 min. SuperSport- Free Practice 1
FRIDAY, APRIL 10, 2015
11:55-12:25 30 min. Superbike - Free Practice 2
16:05-16:45 40 min. Supersport Free Practice 2
17:00-17:25 25 min. Superbike Qualifying
SATURDAY, APRIL 11, 2015
07:50-08:10 20 min. Supersport Warm Up
16:15 Supersport - Race (12 laps)
17:00 Superbike - Race 1 (15 laps)
SUNDAY, APRIL 12, 2015
15:30 Superbike - Race 2 (15 laps)




This is what is listed on the COTA site (and the Track Marshal hand out). I am a bit confused by the Sunday race time as I was pretty sure there would be a track invasion after the MotoGP race.
I guess they think they can clear the track by then, or they are not having it this year?

http://circuitoftheamericas.com/motogp/schedule
 
1 - 1 of 1 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top