Yamaha R1 Forum: YZF-R1 Forums banner
1 - 20 of 20 Posts

·
Premium Member
Joined
·
6,230 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Yep twisted.. you're just.. stupid ;) just kidding! :) :p

There must be something you're doing wrong. Cuz I upload large files and it works just fine.

ReyndoggYZF: NICE videos! Very appreciated that you upload! I don't at all get envious at you all having bikes! no no! Grr!!! :)
 

·
Registered
Joined
·
447 Posts
I found out that uploading large pictures created a problem. I never received an error or anything, it just wouldn't do it. When I reduced the size they uploaded fine. This probably doesn't apply here but just thought I would add it.
 

·
Registered
Joined
·
447 Posts
Swedie said:
Thanks LtdR1Ryder.. I'll look into that!
Hey Swedie, during that time I realized how nice it would be to be able to attach a picture when modifying a thread. Example...I attempted to upload a large picture and it didn't go. When I click the edit button I didn't have an option to attach a picture. Can we get this function when editing a thread and not just submitting a new one?
 

·
Premium Member
Joined
·
6,230 Posts
Discussion Starter · #17 ·
It appears you can't attach images in a "non-already-post-with-attachment".

You have to from the beginning attach an image.

You can BTW delete your own Post.. there's a Delete button at the top.
 
1 - 20 of 20 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top