Yamaha R1 Forum: YZF-R1 Forums banner
Status
Not open for further replies.

Owiewki nowszych modeli 2002-2003

14K views 14 replies 8 participants last post by  ALEX_R102  
#1 ·
Jakich modyfikacji dokonałeś w modelu R1 z lat 2002-2003, aby zmienić go na nowszy model?

#3 ·
Jakie modyfikacje zrobiłeś w R1 z lat 2002-2003, aby zmienić ją na nowszy model?
Na przykład model z 2004 roku i nowszy.

Jakie? Chyba nie rozumiem twojego pytania. Żadne modyfikacje nie sprawiają, że jest jak model z 04 roku lub nowszy. Chyba że przeszczepisz ich tylną część.

#5 ·
Czytałem o tym, widziałem makiety. Nigdy nie widziałem tego w całości. Gratuluję, że to zrobiłeś. Ale dla mnie to nie wygląda dobrze. Ogon jest za mały i nawet nie sięga do tylnej opony. Nie żeby powinien, ale dla mnie wyglądałoby to lepiej, gdyby był dłuższy. To tylko moje zdanie.

#8 ·
Czego szukasz, człowieku? Niewiele możesz zrobić, poza dopasowaniem nowszych plastików do motocykla. Jeśli chciałeś styl z lat 04-08, dlaczego nie kupiłeś takiego?

#9 ·
Myślę, że gdybyście wszyscy zobaczyli to osobiście, zmienilibyście zdanie... ale tak naprawdę to mnie nie obchodzi. Podoba mi się i to wszystko, co się liczy. Chciałem bardziej wyglądać jak motogp, który ma krótki ogon. Dzięki za opinie. :fingr: lol

#12 · (Edited)
Myślę, że nie myślę, że nie lubię mojej bi..h, kocham ją, po prostu pomyślałem, czy mógłbym wprowadzić jakieś modyfikacje.
Jeśli przyjrzycie się uważnie, zauważycie, że mój wydech również został zmodyfikowany, więc nie będzie pod tyłem ani z boku. Później zrobię zdjęcie prawej strony, żeby lepiej pokazać.

#13 ·
dnt think i dnt like my bi..h, i luv her, just thought if i could make any mods on it.
Jeśli przyjrzysz się uważnie, zauważysz, że mój wydech również został zmodyfikowany, więc nie będzie pod ogonem ani z boku. później dostanę zdjęcie prawej strony, aby lepiej pokazać.

http://i114.photobucket.com/albums/n258/ALEXDFLOW/DSC00970.jpg

http://i114.photobucket.com/albums/n258/ALEXDFLOW/DSC00973.jpg
Myślę, że jedyną rzeczą, która "jeździ brudno" na twoim motocyklu, jest twój niestandardowy, rdzawobrązowy łańcuch.

Save
#15 ·
Dobra, łańcuch rdzewieje, to zabawne dla was wszystkich, to świetnie, nie mówcie mi, że żaden z was nie miał drobnego problemu z używanym rowerem, który kupiliście.

Cóż, dzisiaj mój łańcuch, "mój zardzewiały łańcuch", został właśnie wyczyszczony i nasmarowany.

Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.